Коледно парти на гимназистите ни от 8.-12. клас

С много музика, танцови изпълнения, коледни вкусотии, викторина с изненади и заразяващ празничен дух ни посрещнаха гимназистите на BRITANICA Park School. Тяхната коледна емоция и ентусиазъм ни настрои на празнична вълна, а топлината и уютът се усещаха в цялото училище. На партито си направихме снимки за спомен с приятели, вкусихме от домашно приготвените от учениците изкушения, стоплихме се с ароматен чай и получихме сладки за награда! Освен това от викторината научихме много любопитни неща, като това как се нарича фобията от дядо Коледа, как елфите се качват до горния етаж и каква азбука учат малките елфчета.

Всички имахме възможността да се насладим на таланта на нашите деца, а освен това успяхме и да ги подкрепим в коледната им кауза – „Топъл обяд“, която е инициатива на БЧК за събиране на средства за храна за деца в неравностойно положение и техните родители. Всеки можеше да закупи коледна картичка и така да направи дарение за БЧК, да се включи в работилничката за коледна украса и сам да си направи разкошен орнамент за елхата вкъщи.

След партито ще запазим своя прекрасен коледен спомен за преживяване, създадено и изпълнено с много любов от нашите гимназисти!