Коледно тържество на децата от 1.-4. клас

Вълшебството на Коледа в BRITANICA Park School продължава с “Коледно пътешествие” – празника на децата от 1-ви до 4-ти клас. Със стихове, песни, танци и топли усмивки се пренасяме в други страни, като споделяме истории за чудни обичаи и традиции. Децата ни повеждат към Русия, после се спираме в Израел, минаваме през Италия и Испания, не пропускаме Великобритания, разхождаме се из Франция, снежната Финландия и горещата Индия. Всички си запазваме частица топлина от вълшебното пътешествие, за да създадем най-хубавия празничен спомен заедно с нашите деца, близки и приятели.

Тържеството ни превръща в приказни пътешественици, чието „пътуване“ има и кауза. Общността ни има възможност да подкрепи дарителската програма на БЧК „Топъл обяд“, като закупи от коледния базар поздравителни картички и ръчно изработени от децата предмети – коледни украшения и красиви цветни буркани. А с този жест помагаме да се осигури безплатна храна за деца в неравностойно положение и техните родители.

Благодарим ви, скъпи участници и гости, че бяхме всички заедно на нашето „Коледно пътешествие“ и че не спирате да ни показвате как заедно сътворяваме чудеса!