Крис и Боби от 7.а клас са “Учениците на месец февруари”

Крис и Боби от 7.а клас са “Учениците на месец февруари”

Крис и Боби от 7.а клас са “Учениците на месец февруари” в BPS. Те за служиха да бъдат “Ученици на месеца” с усилията, които положиха през първия срок на учебната година и отличните си резултати. Ето какво споделят за мотивацията си да се справят отлично с предизвикателствата в училище и какви съвети дават на бъдещите седмокласници:

 

 

 

-Защо смяташ, че си избран за ученик на месеца?

Крис: Смятам, че съм избран за “Ученик на месеца”, тъй като проявявам постоянство, честност и се справям добре с предметите.

 

-Какво е чувството да си ученик на месеца?

Боби: Чувството да си избран за “Ученик на месеца” е много вълнуващо и много се радвам, че точно нас избраха да удостоят с тази титла.

 

-Кой предмет ти е най-приятен и учиш с удоволствие към момента?

Крис: Най-много харесва математиката, тъй като винаги ми се е отдавала и просто я смятам за интересна и приятна.

Боби: Предметът, който най-много обичам да изучавам е историята, тъй като имам големи познания и наистина ми доставя удоволствие. 

 

-По какъв начин учителите ти те подкрепят?

Крис: Всички учители много ме подкрепят и съм страшно благодарен за това. Ако има нещо, което не разбирам, винаги ми обясняват.

Боби: Всички учители са много всеотдайни и винаги са готови да ми помогнат с каквото и да е, за което съм им много благодарен.

 

-Какъв съвет би дал на бъдещите седмокласници?

Крис: Съвет, който бих дал на следващите седмокласници е да бъдат съсредоточени, да спазват дисциплината в клас и ако имат въпроси, да не ги е страх да ги задават на учителя. 

Боби: Бих посъветвал бъдещите седмокласници да бъдат много упорити и никога да не се предават пред каквото и да е предизвикателство.

 

Ние им пожелаваме да продължават да се трудят и да постигат все по-големи успехи!