Нашето наследство

С първото частно парк училище в България – BRITANICA Park School, ние стъпваме върху дългогодишния си опит в сферата на образованието. Надграждаме вече постигнатото с една иновативна образователна концепция, създадена да дава още повече стойност на децата – като ученици и като личности.

BRITANICA

BRITANICA е образователна институция, която се основава не само на съвременна академична методика, но и на мисията да подтикне децата да обичат ученето. Възпитаваме у тях специално отношение към света, базирано на ценности като позитивизъм, добродетели, взаимопомощ и активна позиция. Учим ги на качества, защото вярваме, че те са лидерите на 21-ви век!

 

DRITA ACADEMY

DRITA ACADEMY е вътрешно звено, което има за цел да запази  текущите учебни проекти от частно училище Дрита. С годините екипът на училището е развивал множество варианти да предостави на учениците си възможност да проявяват творчество в позитивна и градивна среда. Някои от тези разнообразни извънкласни дейности са специалните ателиета: „Театър“, „Танци“, „Вокална група“, „Арт“, „Фотография“, „Забавна математика“, „Шах“.